DE THUISBLIJFVAKANTIE IS EEN INITIATIEF VAN DE BUURTCAMPING

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Een derde van de kampeerplekken is voor betalende buren, een derde voor buren die om financiƫle redenen niet op vakantie kunnen gaan en een derde voor buren die als vrijwilligers meehelpen. Vorig jaar waren er 35 campings en dit jaar zouden er 50 door heel Nederland komen. Door corona gaan deze helaas niet door terwijl er meer behoefte is dan ooit aan ontmoeting en vakantie. Daarom organiseren we dit jaar De Buurtcamping Thuisblijfvakantie zodat iedereen op vakantie kan en de buren beter leert kennen!

Zelf een Buurtcamping organiseren?

Wil je volgend jaar zelf een Buurtcamping organiseren? Of heb je een goede vraag, een aardig compliment, een leuk idee of misschien zelfs een boze klacht? Laat het ons hier weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Delen

Deel deze pagina uit het Thuisblijf Vakantieboek via mail of social media zodat meer mensen kunnen genieten van een ultieme Thuisblijfvakantie!

Zoek je iets?

Hier kan je zoeken en (hopelijk) vinden in het Thuisblijf Vakantieboek

Vul minimaal 3 karakters in.